Haal meer uit uw gift

International Campaign for Tibet financiert elk jaar tal van nieuwe campagnes om China te bewegen te stoppen met de onderdrukking van de Tibetanen. Deze campagnes vragen tijd en geld en duren vaak meerdere jaren.

Daarom is het essentieel dat we niet alleen nu, maar ook in de toekomst voldoende financiële middelen hebben om onze strijd voor een vrij Tibet te kunnen voortzetten. Vandaar dat we mensen zoeken die ons willen helpen met een vaste bijdrage.

Aftrekbaar voor de belasting

Duurzame steun helpt ICT om haar werk in de toekomst mogelijk te maken. Maar het voor langere duur schenken kan ook voor u voordelig zijn.

U kunt, wanneer u een periodieke schenking aangaat voor minimaal vijf jaar, uw gift aan ICT volledig aftrekken van uw inkomstenbelasting. En het mooie is dat er geen kosten aan verbonden zijn.  

Het kan direct tussen u en ons geregeld worden, eenvoudig en snel, zonder tussenkomst van een notaris.
Afhankelijk van uw inkomen kunt u tot maximaal 52% van uw gift terug krijgen van de belasting. Daarmee is het voor u een zeer voordelige manier van schenken. 

Bereken hier uw eigen belastingvoordeel.

Vul het aanvraagformulier hiernaast in en u ontvangt het informatiepakket ‘Overeenkomst periodiek schenken aan International Campaign for Tibet’.

Wanneer alles u al duidelijk is, kunt u ook zelf hier het Formulier Periodiek Schenken printen. Doe dit dan in tweevoud (u ontvangt er 1 door ons ondertekend retour) en stuur het op naar:

International Campaign for Tibet
T.a.v. Peter Goudkamp
Funenpark 1D
1018 AK  Amsterdam

Mocht u toch nog meer informatie wensen, dan kunt u contact opnemen met Peter Goudkamp via email (peter.goudkamp@savetibet.nl) of telefoon (020 330 8265).

Ja, ik wil graag informatie ontvangen over periodiek schenken
 • Postcode huisnummer combinatie is niet bekend.

 • Schenken
 • Velden met * zijn verplicht.
  Je ontvangt een e-mail waarin we je aanvraag bevestigen.
  Wanneer je ook adres- en contactgegevens achterlaat, kunnen we je eventueel benaderen om steun voor ons werk te vragen.
  Bekijk hier onze privacystatement.
  Je persoonlijke gegevens worden beveiligd naar ICT verstuurd.